Ingen bebis idag heller.

Blev ingen fullmånsbebis inatt heller, inte kännt nått alls inatt nästan så har fått sova.
Somnade sjukt tidigt gjorde vi också eller före 21 ialfl o Theo kom strax före 06 som vanligt o vela ha frukost.
Hade bara äckelrostmackor hemma så gjorde baguetter i ugn istället MYCKET goare! O så en massa yoghurt under tiden de var i ugnen, lillbus är ju hungrig han på morgonkvisten :P..

Sen har jag bara legat på soffan framför tv:n o blundat blev så extremt trött o har haft små värkar till o från men inga sånna där bra värkar bara skruttvärkar!!.
Theo har sprungit o underhållit sig själv o kommit med en massa böcker som vi har läst o pekat o frågat va de är för nått osv. O så har han ätit äppelbitar, varenda gång han tappade en på golvet tog han den o sprang in i köket o kasstade den. O sen kom han tillbaka o klappade händerna åt sig själv haha så go!!

Sen blev det fiskbullar o mos som han hjälpte mig att göra, sisådär lagom svår mat som Theo faktiskt tycker om. O sen somnade han strax före 11 så nu sover han middag. Guu va skönt det är när han sover middag, att han sover middag, att det är så lätt o få han o sova middag. Himla skönt att han har sina rutiner, sina tider. Inte för att han är jobbig eller så, men när han sover middag kan man verkligen varva ner då behöver man inte springa o hålla utkik hela tiden i vår obarnsäkra lägenhet. Fast vi har säkrat den men lite mer som ska upp, bla en grind så han inte kan springa in i vårt sovrum för här står datan o vaggan o sånt han inte får klättra på.

Hoppas bebis kommer i helgen HOPPAS HOPPAS vill få lite tid med henne o att återhämta mig innan provveckan i skolan som är vecka 12 alltså inte nästa men nästa vecka..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0