Onsdag.

Idag kommer bli en städ o kanske lite pysseldag funderar på o testa göra microknäck och snickerskakor så blir tiias nöjd :P. O sen göra nå julegodis som skulle passa till Theo kanske lite apelsin/cornflakes-choklad + sånna med russin. Men får se om man orkar sig ut i kylan idag annars får det bli imån helt enkelt. Då ska ja till bm på kontroll klockan 08... Fan ja som trott att vi gick i skolan imån därav den tidiga tiden, får se hur man lyckas lösa det eftersom jag är ensam med Theo. Snart är det jul o alla klappar är inte klara heller  suuuck.. Kanske blir en sväng på julnatta på stan ikväll för o se om man hittar nån klapp ialfl?. Då hinner i varje fall tiias sluta jobbet så vi kan dra dit tillsammans så blir det lagom att åka hem o soova sen. Får väll se hur det blir :)..


Lucka 20: Allt för föräldrar webshop

Lucka 20: Allt för föräldrar webshop





I dagens lucka har du chans att vinna ett BRIO ”Safari” tågbane-set, värde 399:-. Tack Allt för föräldrar webshop som sponsrar med julklappen!


Dagens tävlingsuppdrag:

- Dela detta inlägg på antingen din blogg (låna bild och text) eller Facebook (länka till inlägget i din statusrad). Lämna sedan en kommentar under detta inlägg och berätta att du är med och tävlar.

- Kom ihåg att ange e-postadress, så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst.

- Tävlingen avslutas 20 december 2011 klockan 23.59. Lycka till!

HÄR kan du klicka om du vill vara med och tävla :)

 


Tisdag - Älgparken

Titta MUU :)

Vi kom jätte nära älgarna i älgparken föör nära, älgen som är därborta blev sur o knuffade bort några när de skulle klappa. Jag som redan var rädd hehe är livrädd för älgar trodde det skulle finnas stängsel mellan oss o dem, men nej fanns ingenting som hindrade den att komma till oss. Men den var nog rädd för den följde inte efter oss. Theo hade jätte kul pekade o tittade, det var min lärare som drog honom i pulkan :D det kallar jag service :). Lika när vi gick tipsrunda i skogen drog han Theo för det var himla massa snö jätte svårt att gå. Jag var inte någon utav dem som vann något jag är kass på tipsrundor haha ^^,.
Vi fick mat o fika på älgparken vi åt nå älg o ris o grönsaker skit gott.
Fick även tillbaka proven vi gjort nu senast o jag fick VG :D då blev ja glad. Fick även ett fint förkläde eftersom jag varit med på wiij trädgårdar crepé tävling o så fick vi varsitt cestjärn av vår lärare :D skit snällt!! Det ska verkligen användas här hemma för ett sånt har ja inte.
Theo var super duktig, vi var där mellan 10 - 14 o han var hur snäll som helst så ja köpte en helge älg till honom som han sprang o kramade o pussade. Fick åka bil med en klasskompis jätte snällt o han somnade i bilen :P.

Har haft en toppendag, imån blev de inge skola vi slapp åka in. Känns konstigt o liksom lite ledsamt att man inte kommer vara i skolan mer fören 1 vecka i mars, kommer sakna våra lärare och klasskompisar!


Lucka 19: Allt för föräldrar webshop




I dagens lucka har du chansen att vinna en mysig kabelstickad overall i bomull från Lundmyr of Sweden, värde 699:-, i samarbete med Allt för föräldrar webshop.

Vill du också vara med och tävla? Klicka HÄR

Måndag - :)

Yey idag mår man bra lite slut i kroppen bara men så äre att vara pregnant :D.
Var i skolan o gjorde provet som ja missade i fredags o sedan städade vi lite i skolan.
Efter det så var ja till banken o fixade bankdosan som min älskade son låst igen :D..
O sen åkte ja med syster till valbo o fyndade lite, var ut efter en klänning till jul men FAN va svårt det ska vara när man är FET. Ja hittade en sjukt snygg klänning på HM perfekt fick över den över magen MEN när ja skulle dra upp blixtlåset bakom ryggen där upptill då gick de inte. FAN va tråkigt det var!! Men syster köpte den istället för hon kunde minsann ha den..Hittade en klänning till mig tillslut på kappahl en enkel svart lite små tråkig sådär men var ändå rea 75:- kosta den bara ordpriset låg på 245:-.



Theo fick en barnfotölj ifrån ikea dessa kosta ju bara 99:- idag ordpris 199:-.
Ska sy andra fodral till den känns som att den inte kommer vara vit allt för länge till hehe :P.



Dessa två fick också följa med hem 10:- styck från HM.
Den gula har vi även köpt i grått förr Tindra ska få dem när hon dimper ner.
Den andra mössan fick Theo kan han ha i vår är köpt på vuxen avdelningen men fan skit liten storlek sitter perfekt på Theos huvud :).

Sen hitta ja bara lite små saker inge specielt så blev en billig dag :D.

Imån ska vi fara iväg till älgparken i rörberg med klassen, eftersom Theos dagis är stängt så får Theo följa med :) så Theo kommer nog få en rolig dag. Känns jätte kul att kunna följa med är ju trotts allt näst sista dagen med klassen kommer sakna min klass o mina lärare haft jätte kul o lärt mig väldigt mycket!

Sen uppdatering :) + lite mobil bilder.



Inte haft ork eller tid att blogga alls faktiskt, varit massvis med sjuk en förkylning som aldrig ger med sig blev snäppet värre igår. I Tisdagss började jag må dåligt kände mig hängig redan på morgonen men tänkte ja kan ju inte vara hemma nu när det snart är klart med skolan så åkte in o lyckades orka med hela dagen, efter skolan kom mormor o hämtade mig o så åt vi lite smörgåstårta som jag gjort i skolan o sen tog jag det lungt medans Theo körde med mormor :). På kvällen hade ja inge sug alls för mat istället mådde jag jätte illa så allt ja ätit kom upp igen yey mysigt.. På onsdagen så kom ja inte ens upp ur sängen, låg på soffan hela dagen o allt ja åt/drack kom upp igen. Gjorde bara det nödvändigaste som att byta på Theo laga mat o sånt till honom, han underhöll sig själv hela dagen o var jätte snäll..Dagen efter mådde jag riktigt uselt men vi hade praktiskt prov i skolan så ja kände att ja lärade upp o åtminstonet fixa provet. Lämnade Theo på dagis o sen väntade jag på bussen som lär ha kommit för tidigt för den kom aldrig fan tänkte jag kände att ja inte orkade stå upp o vänta på nästa buss. Istället kom H o hämtade mig o skjutsade mig till skolan. På började provet i skolan men hade en stol där brevid så ja kunde sätta mig ner för ja kände mig varm/kall frossig o jätte snurrig. Tänkte ändå att detta borde ja klara de är ju bara ett prov som tar några timmar. Men ja lära sätta mig ner allt oftare o de såg min lärare så han berättade att det va helt okej om jag valde att åka hem, han såg att ja inte mådde bra. Tillslut så gav ja upp o ringde hc som ringde upp direkt trodde ja skulle få vänta brukar alltid ta nån/några timmar. De sa att ja skulle komma in o ta lite prover så H kom o skjutsade mig till hc där de tog prover. Sen fick ja träffa en läkare som lyssnade på mitt o Tindras hjärta o sen kollade hon på provsvaren.
- Du ska till akuten o läggas in nu.
Sen bar det iväg till en akutsjuksköterska som ringde sjuktaxi som aldrig kom, taxi hade missat att de skulle skicka en taxi så de fick ringa igen o då kom en som skjutsade mig till akuten. Väl där hade de mycket folk så de skickade mig till förlossningen så att det skulle gå snabbare. Där fick jag ligga med ctg o lyssna på Tindra som sparkade runt som en galning därinne :).


De kom med dropp eftersom jag var väldigt uttorkad o tröck in nålen i handen på mig o det spruta blod ur den usch hatar sånna där droppnålar de gör sjukt ont. De frågade om ja vela stanna över natten, men de vela ja ju inte sover bättre hemma dessutom var salarna fulla så låg i ett undersökningsrum på världens obekvämaste säng som det verkligen inte gick att sitta eller ligga bekvämt i. Jag förväntade mig att droppen skulle gå fort men hände inte ett skit ju. Dropp dropp.. Fick åtminstonet ha radio att lyssna på o sen läsa nå gamla tidningar.
Frågade en sköterska hur lång tid det skulle ta o då skruvade hon upp den så att droppade fortare för att ja skulle kunna få komma hem till kvällen första påsen tog 3 timmar andra tog 2 eftersom den var inställd på att droppa fort redan ifrån början.
Fick utskrivet medicin som INTE gick att hämta ut läkaren måste ha skrivit på nån annans namn? Får ringa på måndag så ja får ut dem.
Ska börja äta medicin för mitt magmunsbråck o sen vänta på provsvaren har kanske uvi.
Fick skjuts hem utav H stannade på mcdonalds o köpte mat till oss ja va sjukt sugen på kycklingburgare men tro FAN att ja fick en äcklig mcfeast den äckligaste burgaren ja ätit alla andra fick rätt beställning utom jag usch tyckte synd om mig själv!
På fredagen så var ja hemma o låg o tog det lungt hade min söta mormor här som tog hand om allt sprang ärenden åt mig o busade med Theo som var rädd att gammelmommo skulle åka hem när han skulle sova middag o hon lagade mat o donade jätte tacksam för det hon stannade ända till sent på kvällen för mattias var på julbord med jobbet.

Ja de var de senaste dagarna typ, igår hände inte så mkt gick ut o tog en lugn promenad Theo somnad med huvudet utanför vagnen när det regnade precis innan vi kom hem igen





För nån vecka sedan när ja gjorde mat i köket så var det helt tyst i vardagsummet så tänkte undrar vad Theo gör för hyss nu. Nää då står han med en microfiberduk som ja dammat med o torkar vardagsrumsbordet haha hur söööt får man bli?





Han brukar även hjälpa till o damsuga :) han är så himla duktig min lilla älskling <3.

Nu ska ja vänta på att boysen ska vakna sen far vi iväg till H o elvis de va nyss här :P men boysen sover ju så de skulle komma tillbaka om nån timma o hämta oss :) så ja ska passa på o ta en ducsh nu :D..

89 dagar kvar.



Lilleman o jag 2010 <3



Tänkt att du varit så liten älskling



Mina prinsar sommaren eller våren kanske hösten 2010





Tiden flyger förbi, fattar inte vart dagarna tar vägen längre är som bomull i huvudet vet varken ut eller in kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår haha. Längtar tills man är ledig, är bara 1½ vecka kvar i skolan varav endast 4 dagar kvar att laga mat en utav de dagarna är praktiskt prov o på fredag har vi teoretiskt prov, ska plugga massor men känner mig sjukt nervös eftersom jag inte klarade förra provet har gjort omprov men vet inte hur det gick. Så jävla drygt när man vet svaren men blandar ihop allt så det blir fel, lärt mig för mycket på kort tid :).
Magen växer o det känns får sjukt ont när man böjjer sig ner o när jag bär tunga saker eller när jag bär Theo speciellt upp för trappan o man får sammandragningar usch ont!
O hans vagn är inge bra när man kör i snön för det vill sig inte hjulen fastnar o står still så blir som ett gympass när man ska till dagis haha. Hoppas det är skottat nu de sista dagarna innan jul för annars får Theo börja tidigare så mattias kan lämna honom för ja orkar inte.
Igår var jag o min lillbubbe ensamma för Tiias var på fest hos en jobbarkompis så fyllot kom hem runt halv 2 så jag fick inte sova fören vid 2 o sen vaknade Theo vid 4a somnade 2 timmar senare men både jag o han sov oroligt så blev inte mycket sömn låg dock kvar till halv 9 de va skönt :). Sen blev det frukost så vi vaknade o vid kvart i 10 tog vi hans lilla pulko o drog ut swischade ner för småbackarna här utanför o sen vela Theo på upptäcksfärd så var bara o följa efter till den ena lekparken efter den andra, hittade en ny som vi aldrig sett förr så Theo vart väääldigt nöjd. Vid 11 drog vi hem o åt lunch blev pyttipanna med rödbetor o ägg för mig o rödbetor med pyttipanna för Theo, han är ju överförtjust i rödbetor :P. Efter lunch var ja helt slut efter allt springande ute så la mig på soffan o kikade på tv medans Theo lekte o provade mina uggs o sen strax före 1 var Theo jätte trött så då la vi oss i sängen tills han somnade så nu sover han brevid mattias som troligen lär sova hela dagen, han mår som han förtjänar idag :P.
Strax lär ja väll till öb o köpa tvättmedel o hoppas på att Tiias orkar tvätta idag som han ska annars lär väll ja göra de med. Usch är himla trött idag synd om mig!!

Söndag - 95 dagar kvar - Bilder från idag



Kakaaa sa Theo när kråkan flög förbi däruppe o såhär spännande var det =)




Fullspäckad helg!
Nädå helgen bokstavligen gled förbi, familjedag igår, men var så kallt ute så var bara o lekte på dagisgården o sen somnade Theo i vagnen o vi passade på att gå ner till klädjätten o köpa en pepparkaksgubbedräkt till Theo o mat till kvällen. Blir ju lucia även för Theo på dagis ska verkligen försöka vara med, vet inte om ja kommer kunna men ska försöka.
Syster kom hit igår o har sovit här inatt för H skulle bort, så jag gjorde potatisgratäng o marinerade kyckling o bea till det blev gott o kycklingen blev sjukt saftig fan ja lyckades att inte göra den torr bara för att nu har ja mera koll på när kyckling blir klar.
Sen gjorde vi nog inte så mycket mer igår plockade lite å sånt bara ja o syster kikade på film o smockade i oss godis när Theo somnat o tiias tvättade.
Efter det så la ja mig, sprungi upp halva natten dock, o Theo vaknade o vela sova mellan oss så har haft hans fötter sparkandes i nacken inte speciellt skönt.
Vid 07 gick ja o Theo upp skönt det kändes att få ligga kvar såpass länge.
Blev macka o mannagrynsgröt till frulle o sen gjorde jag trolldeg tänkte ja det kanske Theo tycker är kul?
Men icke ett tag typ 5 minuter var det lite spännande han hackade sönder sin degklump o sen lekte vi att degen var horn o elfantsnabel o telefon det tyckte han va kul, men sen kastade han ner degen på golvet för o markera nä nu vill jag inte dega mer!
Så ja fick göra slut på degen själv, han kanske kommer tycka det är roligare när vi ska måla dem :).
Efter det var Theo trött men vi gick ut i finvädret började med att Theo halkade på två ispölar men han sa inget istället såg han en liten tjej så han börja vinka o stappla som i en dans med fötterna.
Flickan hade sin mormor med sig o en stor okopplad hund som kom o nosade Theo i ansiktet, det var en snäll hund så Theo log.
Sen sprang han till lekparken o upp i ruschkanan o sen när han åkt ruschkana så skrapade han kinden på ruschkanan o blev jätte ledsen stackarn.
Men han vela åka mera sen :).




98 Dagar kvar!

98 dagar kvar tills Tindra dimper ner :).

Hinner inte blogga så mycket just nu då jag har fullt upp i skolan o jävla halsont som aldrig ger med sig, längtar efter helg nu så man verkligen kan vila ut. Börjat bli helt konstig i huvudet svårt att fästa blicken blir yr i attacker som sitter i från morgon till kväll känner mig borta. O så har ja börjat klia sönder mina smalben när jag sover?! Fullt med sår över hela dem som går upp hela tiden fast de känns inte ser bara ut som ja blivit riven utav en katt.



Köket som Theo ska få i julklapp som vi köpt idag :) 299:- på lidl skit enkelt att montera ihop o ja tycker det vart skit snyggt o billigt för o vara ett så fint kök med massa tillbehör o snitziga prylar finns en låssas kyl på baksidan :P så lite öppna o stänga o vrida på knappar som låter osv :).


RSS 2.0