Kyckling med jasminris sås, och avokadosalsa.

Skit gott!!

Ingredienser:

Avokadosalsa:

* 2 stycken ätmogna avokados
* 1 paket alpetina fetaost
* 1 burk kesella 10%
* 1 rödlök
* 2 halvstora röda tomater
* ½ gurka
* 1 röd chili (obs ta ej med tjärnorna)

Skär allt i stora bitar (obs blanda i fetaost samt avokado sist).
Blanda allt och låt stå i kylen 1 dygn för bästa resultat.

* Kycklingfileér (MINST en per person).
* Örtsalt
* Svartpeppar.

Krydda kycklingen på båda sidorna.
Ställ in kycklingen i ugn på ca 200 - 225 grader
i cirka 30-40 minuter.

* 3 dl grädder
* Kalvfond eftersmak

Häll i lite kalvfond låt koka upp smaka av ha eventuellt i lite mer fond beroende på smak.
Servera med boil in bag jasminris.

Gott o fräscht å framförallt NYTTIGT =D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0