Kyckling med jasminris sås, och avokadosalsa.
Skit gott!!
Ingredienser:
Avokadosalsa:
* 2 stycken ätmogna avokados
* 1 paket alpetina fetaost
* 1 burk kesella 10%
* 1 rödlök
* 2 halvstora röda tomater
* ½ gurka
* 1 röd chili (obs ta ej med tjärnorna)
Skär allt i stora bitar (obs blanda i fetaost samt avokado sist).
Blanda allt och låt stå i kylen 1 dygn för bästa resultat.
* Kycklingfileér (MINST en per person).
* Örtsalt
* Svartpeppar.
Krydda kycklingen på båda sidorna.
Ställ in kycklingen i ugn på ca 200 - 225 grader
i cirka 30-40 minuter.
* 3 dl grädder
* Kalvfond eftersmak
Häll i lite kalvfond låt koka upp smaka av ha eventuellt i lite mer fond beroende på smak.
Servera med boil in bag jasminris.
Gott o fräscht å framförallt NYTTIGT =D.
Ingredienser:
Avokadosalsa:
* 2 stycken ätmogna avokados
* 1 paket alpetina fetaost
* 1 burk kesella 10%
* 1 rödlök
* 2 halvstora röda tomater
* ½ gurka
* 1 röd chili (obs ta ej med tjärnorna)
Skär allt i stora bitar (obs blanda i fetaost samt avokado sist).
Blanda allt och låt stå i kylen 1 dygn för bästa resultat.
* Kycklingfileér (MINST en per person).
* Örtsalt
* Svartpeppar.
Krydda kycklingen på båda sidorna.
Ställ in kycklingen i ugn på ca 200 - 225 grader
i cirka 30-40 minuter.
* 3 dl grädder
* Kalvfond eftersmak
Häll i lite kalvfond låt koka upp smaka av ha eventuellt i lite mer fond beroende på smak.
Servera med boil in bag jasminris.
Gott o fräscht å framförallt NYTTIGT =D.
Kommentarer
Trackback